Гран-Прі «Вища освіта України»


           Хортицька національна академія продовжує розвиватись в якості флагмана освіти і науки України.
Науково-педагогічний колектив закладу спрямовує професійну компетентність, життєвий досвід і творчу енергію на подальшу розбудову академії, як сучасного закладу вищої освіти, інноваційна діяльність якого відповідає міжнародним стандартам.
У період з 27 по 29 березня 2024 року Хортицька національна академія взяла участь у П’ятнадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2024». Заклад став одним із 485 учасників, які долучились до цього заходу.
У межах виставки творчий колектив Хортицької національної академії представив на конкурс наукові доробки та взяв участь у тематичних номінаціях. Результатом участі у виставці стало відзначення закладу нагородою Гран-Прі «Вища освіта України», яка доводить високий рівень наукової та інноваційної діяльності колективу академії у розбудові системи вищої освіти Запорізької області.
Також заклад отримав золоту медаль за конкурсну роботу з тематичної номінації «Системний супровід осіб з особливими освітніми потребами в умовах воєнного часу».
Зазначимо, що участь академії у міжнародних виставках є традиційною та демонструє незламність та життєстійкість колективу, як і всього українського народу, у складний для країни воєнний час.
Першу золоту медаль заклад отримав за участь у Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», а за дев’ять років системної участі академії у міжнародних виставках колектив відзначено 5-ма Гран Прі та нагороджено 10-ма золотими медалями!

Немає коментарів:

Дописати коментар